Ravens & Magpies

by Translated

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Broken Union 03:39
2.
3.

about

Last ever EP of this Dutch punk rock band. Have a listen to hear what we'll be missing in the future.

!!!-If you'd like to order a CD contact Translated via: www.facebook.com/Translatedpunk -!!!

Bio (Dutch):
In de zomer van 2010 vond een mega ruig feest plaats en via allerlei omwegen kwamen Sander Puhl (gitaar), Chris Veldt (bas) & Elmar Lambers (drums), Frank Doesburg (zang) tegen. Vier hoera’s verder en een fles whisky was Translated geboren. Er werd een stevige punk-rock sound tegenaan gegooid en vooral live bleek het te werken. Nadat in de winter van 2010 de band voor het eerst op de planken stond (Victorie, Alkmaar) werd de impact steeds groter met shows door het hele land en op steeds grotere podia; Patronaat, Paard van Troje, P60, Duycker, Winston, de Peppel en allerlei festivals. In september 2011 was het tijd voor de eerste EP; ‘Don’t wave your white flag’. Klein jaar later, augustus, was het tijd voor de eerste buitenlandse tour, richting de UK en later ook een tour door Frankrijk & Spanje. Ze staan nog scherven te vegen.. Op dit moment staat de band aan de vooravond om de 2e EP uit te brengen; ‘Ravens & Magpies’ ziet op 12 oktober het levenslicht. 

Translated, punkrock met hart en ziel, en een bak energie die je er gratis bij krijgt.

credits

released October 10, 2013

All songs/lyrics by: Translated
www.facebook.com/Translatedpunk

license

all rights reserved

tags

about

North Empire Amsterdam, Netherlands

N.E. is a bookings agency / record label / blog located in the province of Noord-Holland, NL. Focussing mainly on punk/rock/hardcore/metal. E-mail us at: info@northempire.nl website: www.northempire.nl

contact / help

Contact North Empire

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Ravens & Magpies, you may also like: